نام دستگاه

 ترازوي  آزمايشگاهي (ده هزارم)

 Precise laboratory scale

مشخصات دستگاه  Sartorius - Quintix224-1s - آلمان
نام آزمایشگاه فرآوری مواد غذایی – صنایع غذایی
کارشناس مهندس ابوالحسن ثابت صولت
زمان استفاده شنبه تا چهارشنبه (8:00-16:00)
توضیحات  ترازوی آزمایشگاهی به عنوان یکی از مهم ‌ترین ابزارهای مورد استفاده در آزمایشگاه می باشد.هر ترازویی حد تلرانسی دارد یعنی هر مقداری ماده را نمی توانیم وزن کنیم. ماکسیمم مقدار قابل اندازه گیری ترازو آسیب می بیند. در آزمایشگاه فناوری مواد غدایی هم ترازوی 3 صفر هم 4 صفر موجود می باشد.
چگونگی ثبت درخواست
  • قبل از ارائه درخواست و برای هماهنگی با کارشناس دستگاه، آقای مهندس ثابت صولت، با شماره ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) - داخلی (۲۰۳) تماس بگیرید.
  • برای پرداخت هزینه آزمون به اینجا مراجعه فرمائید.
آدرس و شماره تماس
  • آدرس: همدان، شهر بهار، ابتدای خیابان امام خمینی (ره)، دانشکده صنایع غذایی.
  • تلفن تماس کارشناس دستگاه:  داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) 
  • تلفن تماس: داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) 
  • ایمیل: sabetsolat724@yahoo.com