|
نام دستگاه
|
سنجش شیر
Milk Analyzer
|
|
مشخصات دستگاه
|
Gerber - lacto star 3510 - آلمان
|
|
نام آزمایشگاه
|
فرآوری مواد غذایی – صنایع غذایی
|
|
کارشناس
|
مهندس ابوالحسن ثابت صولت
|
|
زمان استفاده
|
شنبه تا چهارشنبه (8:00-16:00)
|
|
توضیحات
|
- انالایزر شیر و انالایزر تقلبات شیر جهت اندازه گیری پروتیین و چربی و آب افزوده شده و SNF و غیره به کار میرود. اتوانالایزر شیر قابلیت کشف تقلبات شیر را در برخی مدلها دارا می باشد. لاکتواستار یا همان لاکتواستار ژربر نیز آنالیز شیر را انجام میدهد.
|
|
چگونگی ثبت درخواست
|
- قبل از ارائه درخواست و برای هماهنگی با کارشناس دستگاه، آقای مهندس ثابت صولت، با شماره ۳۴۵۰۶۲۶۴ (081) - داخلی (۲۰۳) تماس بگیرید.
- برای پرداخت هزینه آزمون به اینجا مراجعه فرمائید.
|
| آدرس و شماره تماس |
- آدرس: همدان، شهر بهار، ابتدای خیابان امام خمینی (ره)، دانشکده صنایع غذایی.
- تلفن تماس کارشناس دستگاه: داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴ (081)
- تلفن تماس: داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴ (081)
- ایمیل:
|