نام دستگاه

 سنجش شیر

 Milk Analyzer

مشخصات دستگاه

Gerber -  lacto star 3510 - آلمان

نام آزمایشگاه

فرآوری مواد غذایی – صنایع غذایی

کارشناس

مهندس ابوالحسن ثابت صولت

زمان استفاده

شنبه تا چهارشنبه (8:00-16:00)

توضیحات

  • انالایزر شیر و انالایزر تقلبات شیر جهت اندازه گیری پروتیین و چربی و آب افزوده شده و SNF و غیره به کار میرود. اتوانالایزر شیر قابلیت کشف تقلبات شیر را در برخی مدلها دارا می باشد. لاکتواستار یا همان لاکتواستار ژربر نیز آنالیز شیر را انجام میدهد.

چگونگی ثبت درخواست

  • قبل از ارائه درخواست و برای هماهنگی با کارشناس دستگاه، آقای مهندس ثابت صولت، با شماره ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) - داخلی (۲۰۳) تماس بگیرید.
  • برای پرداخت هزینه آزمون به اینجا مراجعه فرمائید.

آدرس و شماره تماس
  • آدرس: همدان، شهر بهار، ابتدای خیابان امام خمینی (ره)، دانشکده صنایع غذایی.
  • تلفن تماس کارشناس دستگاه:  داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081)             
  • تلفن تماس: داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) 
  • ایمیل: