هضم کلدال

Responsive Image

نام دستگاه

 هضم و تقطیر کلدال

 Kjeldahl digestion​ & distillation​​​​​​ 

مشخصات دستگاه

behr - Inkjel 1225p - آلمان

نام آزمایشگاه

فرآوری مواد غذایی – صنایع غذایی

کارشناس

مهندس ابوالحسن ثابت صولت

زمان استفاده

شنبه تا چهارشنبه (8:00-16:00)

توضیحات

  • هضم ماده غذایی: در این مرحله، ابتدا 0.7 تا 3.5 گرم نمونه وزن می شود و آن را داخل بالن می ریزیم و سپس یک عدد قرص کلدال به عنوان کاتالیزور به نمونه داخل بالون اضافه می شوند. با افزودن 20 میلی لیتر اسید سولفوریک غلیظ مجموعه کامل می شود.
  • تقطیر: در این مرحله دستگاه کجلدال را برای مرحله تقطیر آماده کرد.
  •  تیتراسیون: در این مرحله بورات آمونیوم موجود در ارلن را با اسید هیدروکلریک 0/1 نرمال باید تیتر کنید.
    • مواد لازم برای اندازه گیری:
      • اسید سولفوریک غلیظ
      • اسید بوریک
      • قرص کلدال
      • سود 

چگونگی ثبت درخواست

  • قبل از ارائه درخواست و برای هماهنگی با کارشناس دستگاه، آقای مهندس ثابت صولت، با شماره ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) - داخلی (۲۰۳) تماس بگیرید.
  • برای پرداخت هزینه آزمون به اینجا مراجعه فرمائید.

آدرس و شماره تماس
  • آدرس: همدان، شهر بهار، ابتدای خیابان امام خمینی (ره)، دانشکده صنایع غذایی.
  • تلفن تماس کارشناس دستگاه:  داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081)             
  • تلفن تماس: داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) 
  • ایمیل: 

برگشت به صفحه قبل