نام دستگاه

 تبخیرکننده چرخان

 Rotary evaporator

مشخصات دستگاه  LabTech - Ev311H - ایتالیا
نام آزمایشگاه فرآوری مواد غذایی – صنایع غذایی
کارشناس مهندس ابوالحسن ثابت صولت
زمان استفاده شنبه تا چهارشنبه (8:00-16:00)
توضیحات دستگاه روتاری اواپراتور آزمایشگاهی جهت جداسازی و بازیابی حلال های آلی تحت خلا کاربرد دارد. اساس کار این دستگاه: نقاط جوش مایعات با کاهش فشار آنها کاهش می‌یابد و اجازه می‌دهد حلال‌ها در دماهای بسیار پایین‌تر از نقاط جوش آن‌ها در فشار نرمال بخار شوند. همچنین فعالیت آن به شکل تقطیر در خلاء در فلاسک تقطیر با چرخش مداوم است. سرانجام، پس از آنکه فاز گاز به مایع تبدیل شد، ماده استخراج شده به داخل فلاسک گیرنده می‌رود.
 ابتدا باید حتما فلاکس و دستگاه را تمیز کرد. سپس باید کندانسور را به جریان آب وصل کرد تا خنک شود. بعد از ریختن مایع در فلاسک، زمان می دهیم تا حمام گرم شود. سپس بخش روتور دستگاه را روشن می کنیم. سرعت را باید تنظیم کنیم تا حدی که پوششی یکنواخت بر روی سطح فلاسک تشکیل گردد. با روشن کردن پمپ خلاء فشار کاهش می یابد. پس از حدود یک دقیقه مایع آغاز به جوشیدن می کند. باید دقت شود تا حباب ها به گردن فلاسک نرسند. باید فرآیند جوشیدن را متوقف کرد تا حلال به شکل مرتب از بخش تقطیر خارج شود. پس از عصاره گیری با دستگاه سوکسله، برای حفظ نمونه ها تغلیظ شده یا حلال از دستگاه روتاری اواپراتور استفاده می شود. نمونه های دریافتی باید نقطه جوش پایین تر از 100 باشد. پس از خالص سازی و جداسازی با این روش عصاره تغلیظ شده جمع آوری گشته و در یک ویال تحویل داده می شود. 
چگونگی ثبت درخواست
  • قبل از ارائه درخواست و برای هماهنگی با کارشناس دستگاه، آقای مهندس ثابت صولت، با شماره ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) - داخلی (۲۰۳) تماس بگیرید.
  • برای پرداخت هزینه آزمون به اینجا مراجعه فرمائید.
آدرس و شماره تماس
  • آدرس: همدان، شهر بهار، ابتدای خیابان امام خمینی (ره)، دانشکده صنایع غذایی.
  • تلفن تماس کارشناس دستگاه:  داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) 
  • تلفن تماس: داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) 
  • ایمیل: sabetsolat724@yahoo.com