نام دستگاه

 سانتریفيوژ ژربر

 Gerber Centrifiuge 

مشخصات دستگاه Gerber - Nova - آلمان
نام آزمایشگاه فرآوری مواد غذایی – صنایع غذایی
کارشناس مهندس ابوالحسن ثابت صولت
زمان استفاده شنبه تا چهارشنبه (8:00-16:00)
توضیحات سانتریفیوژ ژربر دستگاهی بسیار مهم در آزمایشگاه های صنایع غذایی به خصوص شیر و لبنیات است. این دستگاه که با نام سانتریفیوژ شیر نیز شناخته می شود، مختص آزمایشگاه های شیر طراحی شده است. با استفاده از این دستگاه، با روش ژربر چربی شیر اندازه گیری می شود. اساس کار سانتریفیوژ ژربر در جداسازی چربی، تفاوت چگالی ذرات مختلف تشکیل دهنده است. سانتریفیوژ ژربر با سرعت 1100 دور در دقیقه کار می کند و همچنین دمای بالا تا حدود 60 درجه سانتر گراد را تامین می کند. این دستگاه دارای روتور 6 شاخه بوتریمتر خور می باشد. بوتیرومتر ها، لوله های شیشه ای مدرج و مخصوصی هستند که برای قرار دادن نمونه شیر، پنیر و خامه ... داخل شاخه های سانتریفوژ ژربر ساخته شده اند. حجم محاسبه شده شیر با دمای بین 15 تا 21 درجه سانتی گراد را با استفاده از یک پیپت دقیق به داخل بوتیرومتر اضافه می شود. در واکنش سولفوریک اسید با شیر دما بسیار بالا می رود. پس از پایین آمدن دما، سانتریفیوژ به مدت 5 تا 10 دقیقه با سرعت 1100 دور در دقیقه نمونه را اندازه گیری می کند.
چگونگی ثبت درخواست
  • قبل از ارائه درخواست و برای هماهنگی با کارشناس دستگاه، آقای مهندس ثابت صولت، با شماره ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) - داخلی (۲۰۳) تماس بگیرید.
  • برای پرداخت هزینه آزمون به اینجا مراجعه فرمائید.
آدرس و شماره تماس
  • آدرس: همدان، شهر بهار، ابتدای خیابان امام خمینی (ره)، دانشکده صنایع غذایی.
  • تلفن تماس کارشناس دستگاه:  داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) 
  • تلفن تماس: داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) 
  • ایمیل: sabetsolat724@yahoo.com