نام دستگاه

 رفراکتومتر

 Refractometer

مشخصات دستگاه  Kruss - DR201-95 - آلمان
نام آزمایشگاه فرآوری مواد غذایی – صنایع غذایی
کارشناس مهندس ابوالحسن ثابت صولت
زمان استفاده شنبه تا چهارشنبه (8:00-16:00)
توضیحات
  • از دستگاه رفراکتومتر برای اندازه گیری ضریب شکست و بریکس(ماده جامد محلول) مایعات استفاده می شود. اگر نور ار محیط رقیق وارد غلیظ شود زاویه انحراف آن بیشتر می شود. بازه اندازه گیری بریکس از 0 تا 95 درصد.
چگونگی ثبت درخواست
  • قبل از ارائه درخواست و برای هماهنگی با کارشناس دستگاه، آقای مهندس ثابت صولت، با شماره ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) - داخلی (۲۰۳) تماس بگیرید.
  • برای پرداخت هزینه آزمون به اینجا مراجعه فرمائید.
آدرس و شماره تماس
  • آدرس: همدان، شهر بهار، ابتدای خیابان امام خمینی (ره)، دانشکده صنایع غذایی.
  • تلفن تماس کارشناس دستگاه:  داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) 
  • تلفن تماس: داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴  (081) 
  • ایمیل: sabetsolat724@yahoo.com