نام دستگاه
|
هضم و تقطیر کلدال
Kjeldahl digestion & distillation
|
مشخصات دستگاه
|
behr - Inkjel 1225p - آلمان
|
نام آزمایشگاه
|
فرآوری مواد غذایی – صنایع غذایی
|
کارشناس
|
مهندس ابوالحسن ثابت صولت
|
زمان استفاده
|
شنبه تا چهارشنبه (8:00-16:00)
|
توضیحات
|
- هضم ماده غذایی: در این مرحله، ابتدا 0.7 تا 3.5 گرم نمونه وزن می شود و آن را داخل بالن می ریزیم و سپس یک عدد قرص کلدال به عنوان کاتالیزور به نمونه داخل بالون اضافه می شوند. با افزودن 20 میلی لیتر اسید سولفوریک غلیظ مجموعه کامل می شود.
- تقطیر: در این مرحله دستگاه کجلدال را برای مرحله تقطیر آماده کرد.
- تیتراسیون: در این مرحله بورات آمونیوم موجود در ارلن را با اسید هیدروکلریک 0/1 نرمال باید تیتر کنید.
- مواد لازم برای اندازه گیری:
- اسید سولفوریک غلیظ
- اسید بوریک
- قرص کلدال
- سود
|
چگونگی ثبت درخواست
|
- قبل از ارائه درخواست و برای هماهنگی با کارشناس دستگاه، آقای مهندس ثابت صولت، با شماره ۳۴۵۰۶۲۶۴ (081) - داخلی (۲۰۳) تماس بگیرید.
- برای پرداخت هزینه آزمون به اینجا مراجعه فرمائید.
|
آدرس و شماره تماس |
- آدرس: همدان، شهر بهار، ابتدای خیابان امام خمینی (ره)، دانشکده صنایع غذایی.
- تلفن تماس کارشناس دستگاه: داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴ (081)
- تلفن تماس: داخلی (۲۰۳) - ۳۴۵۰۶۲۶۴ (081)
- ایمیل:
|